به گزارش مجدالدین معلمی برای بهتر برگزار شدن جشنواره تولیدات پیشنهاد کرد: برای اینکه بتوانیم جشنواره تولیدات را به بهترین نحو برگزار کنیم باید چند کار را انجام دهیم. با توجه به اینکه محتوا و مضمون برای حوزه هنری در اولویت قرار دارد و آثار را بر اساس محتوا و مضمون بررسی میکند، ملاکها و شاخصهای مشخص و شفافتری برای جشنواره تعیین کند.
سرپرست حوزه هنری استان قم افزود: باید کسانی در این جشنواره اثر تولید کنند و استانهایی تولید داشته باشند که مضمونهای آنها قرابت و نزدیکی با سیاستگذاریهای حوزه هنری داشته باشد. دومین مسئله این است که باید تلاش کنیم از کمیگرایی دور باشیم و تا میتوانیم کیفیت آثار و محتوای استانها را افزایش دهیم؛ آن زمان است که جشنوارهای با کیفیتتر و مطلوبتر خواهیم داشت.
وی به تبلیغات و جریانسازی برای جشنواره آثار و تولیدات اشاره کرد و گفت: باید تبلیغات موثری درخصوص جشنواره رخ دهد. باید خبرسازی قوی برای آن صورت گیرد. همه رسانهها از رسانههای مکتوب تا رسانههای جمعی و شبکههای مجازی درگیر اخبار جشنواره آثار و تولیدات شوند.
معلمی خاطرنشان کرد: رقابتیتر شدن جشنواره به بالاتر رفتن کیفیت آثار کمک میکند. پیشنهاد میکنم در جشنواره آینده اجازه ندهیم که استانها فقط کمیت را بالا ببرند و محصولات تولیدی از هنرمندان و اساتید حوزه هنری باشد.
سرپرست حوزه هنری استان قم درخصوص تاثیر برگزاری جشنواره آثار و تولیدات بیان کرد: با توجه به اینکه این جشنواره، جشنواره کشوری بین استانها است، هنرمندان ما را هم متاثر کرده است. به همین دلیل نیز ما جلسات متعددی داشتیم تا محصولات استان قم حضور پر رنگی در جشنواره داشته باشند.
معلمی در پایان تاکید کرد: از همه جشنوارهها باید برای جشنوارههای بعدی درس بگیریم. جشنواره آثار و تولیدات نیز بهطور مرتب برگزار میشود. این امر نشان میدهد که مدیریت شایسته و فکر خوبی پشت آن بوده است. اما باید دقت کرد تا آسیبهایی که جشنواره دارد به دورههای بعدی نفوذ نکند و تا میتوانیم جشنواره ملی و عظیمی را در حوزه هنری شکل دهیم.